Livrare și retur

Livrare

Livrarea prodeselor se face prin firma noastră, iar costul livrării este de 350 lei la 250 km in jurul judetului Buzau. În funcție de kilometrii suplimentari, costul poate crește sau scadea. ATENȚIE!!! Rusu Xafis Energy SRL nu-și asumă răspunderea pentru transporturile cu km suplimentari. Acestea vor fi plătite de către client. Dacă o persoana locuiește în afara ariei sediului societății mai sus menționată, sunt rugați să specifice acest lucru în nota comenzii, iar ulterior vor fi sunați de către noi pentru a stabili împreună o altă locație de livrare. Durata de livrare a coletului variază în funcție de produs, între 3 și 5 zile lucrătoare.

RETUR

Pentru că ne dorim satisfacția clienților noștri vă punem la dispoziție și returnarea acestora. Returnarea produselor se face prin plata către compania noastră de către client, iar procesul de returnare este foarte simplu! Trebuie doar să ne anunțati de intenția de retur prin intermediul unui e-mail la adresa: rusuxafisenergy@gmail.com
sau telefonic la nr. 0748 558 370 Magazinul nostru oferă o perioadă de 14 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur. Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării. Vă mulțumim!
Înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.panourisolarerusu.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.panourisolarerusu.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
 • dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
 • dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi prin transfer bancar.
 • pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului.

Costuri de retunare:

Suma rambursată în urma returului va fi cea achitată de client la plasarea comenzii (suma ce include și taxa de transport pentru livrarea inițială a comenzii către client dacă transportul nu a fost gratuit).
Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin compania noastră și costul va fi suportat integral de dvs.

Adresa pentru returnarea produselor este:

Rusu Xafis Energy S.r.l. – Str. Lalelelor, Nr. 41, Com. Valea Râmnicului, Jud. Buzău, România. Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa rusuxafisenergy@gmail.com sau telefonic la numărul 0748 558 370 (disponibil de Luni până Vineri, în intervalul orar 09.00- 17.00). Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

Condiții pentru returnarea produselor:

 • Să ne înștiințați prin e-mail sau telefonic, în termen de 15 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
 • Produsul să nu prezinte semne de folosire, semne de uzură.
 • În momentul predării către firma noastră, produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie împachetate corespunzător, cel puțin într-o altă cutie sau folie protectoare pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
Rusu Xafis Energy S.r.l. își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

Garanția

Pentru articolul/produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 2 Ani de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos. Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință îndelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos. Garanția acordată  nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003. În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei Rusu Xafis Energy S.r.l. la adresa rusuxafisenergy@gmail.com sau la numărul de telefon 0748 558 370 iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediați produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:

 • repararea produsului
 • Înlocuirea produsului
 • Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
 • Termenul de soluționare a unei garanții este de 21 zile calendaristice lucrătoare
Clienții beneficiază de garanție în urma acceptării condițiilor din site, însă la cererea expresă a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.