Servicii

Panourisolarerusu.ro este o echipa de profesioniști, pasionați de performanțe și modernizare. Având acest lucru ca pasiune, ne facem treaba din inimă și respect pentru client. Suntem aici pentru voi, iar cum o investiție pe termen lung necesită și o documentare în prealabil, partea de consultanță va sta la dispoziție conform programului afișat pe site. Acest segment este foarte important pentru client. Cu toții vă doriți un ajutor, o persoană specializată care să vă ajute să luați o decizie înainte de a da o sumă de bani. Indiferent că vorbim de un singur produs, de un sistem complet sau de crearea unui pachet personalizat, noi suntem la dispoziția voastră. Având o gamă foarte variată de produse și producători, este foarte greu de luat o decizie în ceea ce privește produsul care să vă satisfacă nevoile. De aceea suntem noi aici.

Îți doresti o instalație completă de climatizare sau tratare a aerului sau ai deja una pe care dorești să o recondiționezi? Ești pe mâini bune acum, iar echipa de profesioniști Panourisolarerusu.ro este gata să te ajute cu întocmirea unui proiect. Oricine își dorește siguranța maximă, iar pentru acest lucru un echipament complet trebuie să fie pus la punct de un specialist. Aceste proiecte nu pot fi întocmite decât cu ajutorul vostru. Este absolut necesar ca persoana care se ocupă de proiectarea nevoilor voastre să știe despre ce construcție este vorba și o serie de detalii cu privire la cerințe și așteptări. Proiectarea include foarte multe aspecte, printre care rezistență, stabilitate, durată lungă de viață și protecție. De asemenea, este foarte important ca atunci când montăm un sistem să ținem cont de sănătatea noastră și a mediului înconjurător. Întreg pachetul de necesități și factori importanți nu poate fi pus la punct decât de un specialist pentru care importanța și confortul clientului sunt cele mai importante aspecte.

Instalarea și montarea echipamentelor este un factor foarte important dacă ne dorim un randament bun. Așa cum recomandăm în descrierea fiecărui produs în parte, venim și aici cu recomandarea ca fiecare echipament să fie montat și instalat de un specialist. Panourisolarerusu.ro colaborează cu o echipă de profesioniști și pasionați de climatizarea și tratarea aerului care vă pot oferi servicii de instalare. Toți ne dorim produse ușor de montat și preferăm să facem noi instalarea lor, iar apoi vom fi total dezamagiți, crezând că am irosit banii și produsul nu este chiar ceea ce ne-am dorit. Probabil deja știți senzația și ajungând aici ați realizat că de cele mai multe ori un echipament nu poate oferi randamentul promis de producător din cauza unei montări deficitare. Când vorbim de instalare și montare probabil vă gândiți la o echipă care vine la fața locului, conectează toate echipamentele și gata. La noi treaba nu stă chiar așa. Noi, când ne gândim la montarea și instalarea unui sistem, vedem lucrurile la un cu totul alt nivel.

Ai un echipament vechi care nu mai face față cerințelor tale sau eficiența lui a scăzut? Îți dorești ca vechiul tău sistem de climatizare să fie unul la parametri actuali? Ai ajuns exact unde trebuie. Panourisolarerusu.ro este partenerul tău de încredere pe care te poți baza oricând ai nevoie și în orice situație. Definiția modernizării este una foarte ușoară: adaptarea unui lucru vechi la cerințele prezentului. Orice echipament care ține de climatizarea și tratarea aerului poate prinde o nouă viață dacă el poate încă face față nevoilor tale. Cu câteva ajustări și echipamente sau accesorii moderne, orice produs vechi poate prinde viață. Pentru orice ai nevoie, echipa noastră de profesioniști este gata mereu să ofere consultanță, proiectare și instalare sau modernizarea oricărui echipament. Confortul clientului nostru ține de produsele de calitate oferite, așa că principalul nostru obiectiv este ca toate aceste sisteme să funcționeze la parametri normali. Poate ți se pare că vechiul tău echipament nu mai este chiar ceea ce îți dorești dar nu ai investi bani pe unul nou. Poate ești foarte mulțumit de sistemul pe care îl ai montat deja de câțiva ani dar îți dorești niște funcții care cresc confortul. Toate se pot îndeplini cu o modernizare.

Ai nevoie de o echipă serioasă care să remedieze defecțiunile care apar la sistemul tău de ventilare și climatizare a locuinței? Aparatele de filtrare a apei nu mai dau randamentul de la început? Un anumit aparat scoate sunete ciudate? Nu este nimic de care să te sperii. Suntem specialiști și dornici să te ajutăm, așa că intervenim mereu când ai nevoie de noi. Oferim service pentru echipamentele voastre, indiferent dacă mai este valabilă perioada de garanție sau nu. Indiferent de produsul care vă cauzează probleme, noi facem diagnoza și stabilim problema. Întocmim avizul de reparație și ne consultăm în vederea remedierii problemei apărute. Service-ul unui produs face referire și la reviziile periodice de care anumite echipamente au nevoie. Bate, troncăne sau este mort complet? Panourisolarerusu.ro vă oferă servicii de reparare capitală, iar produsul prinde viață. Ne găsiți la telefon, pe e-mail sau ne puteți contacta prin formularul disponibil la noi pe site. Spune ce s-a întâmplat cu sistemul sau produsul tău și noi venim cu soluții.

Orice produs, indiferent că vorbim de ceva vechi sau ceva nou, are nevoie de întreținere. În funcție de echipamentele și sistemele pe care le aveți instalate în case este nevoie de mentenanță la un interval anume de timp dacă doriți ca ele să funcționeze la parametri normali. Este foarte important ca un sistem în care ai investit bani să aibă o durată cât mai lungă de viață și să asigure confortul termic de care ai nevoie. Acest lucru este posibil, însă trebuie o atenție sporită în utilizarea și îngrijirea lui. Tocmai din acest motiv echipa Panourisolarerusu.ro a creat un departament care se ocupă de mentenanța echipamentelor deținute de clienții noștri. Așa cum montarea, instalarea și utilizarea unui produs sunt lucruri esențiale, la fel de importantă este și menținerea lui. Fiecare produs în parte necesită o îngrijire și o curățare specială, iar de aceste lucruri trebuie să se ocupe o persoană specializată dacă ne dorim ca totul să fie ca nou. Mentenanța este un ansamblu de acțiuni tehnice care ajută un echipament să funcționeze la parametri optimi întreaga sa viață.

Contactează-ne!